2024. május 4., szombat

Duckduckgo keresöben

 

  1. Otthon - Magyar Zene Háza otthonfelújítási magazin, ahol a kislakás, a klíma, a wellness, a stílusos otthonok, a kutyák, a lakásárak, a lakberendezési trendek és a kultúra kapcsolatos témákat élvezheted. A magazin újabb nemzetközi elismerést kapott a Magyar Zene Háza otthonfelújítási magazin, amely a kislakásot a kultúrát ismeri.
    • Őszre Hangolt Otthonok

      Akár szeretjük az őszt, akár nem, el kell ismernünk, ennek az évszaknak is megvannak a maga szépségei. Csempészd te is otthonodba a rá jellemző színeket, motívumokat. Íme egy kis inspiráció hozzá!

    • Stílusos otthonok

      Stílusos otthonok - Otthon magazin

    • Kislakás

      Kislakás - Otthon magazin

    • Inspiráló helyiségek

      Inspiráló helyiségek - Otthon magazin

    • Dekor

      Dekor - Otthon magazin

    • Megoldjuk

      Megoldjuk - Otthon magazin

  2. További képek
  3. Igényes, minőségi anyagokból készülő, kitűnő elosztású kertvárosi lakások 2024 év végi átadással első tulajdonosukat keresik! Legyen Öné ez az impozáns 73 m2-es, 2 szobás új otthon, melyhez egy hatalmas, 53,8 m2-es terasz tartozik.
  4. Az OTTHON idei első különszáma, a Kislakás kilenc miniotthonba kalauzolja el az olvasót. Kilenc kreatív lakásba, amely ismét bebizonyítja a tételt, miszerint nem minden a négyzetméter! Lehet-e bortrezorom? És kényelmes az apró konyhám? Megfér-e a nagyvonalúság egy garzonban? Ez csak három kérdés, amire határozott igen a válasz, a megoldásokról pedig beszámolunk a ...