2020. október 1., csütörtök

Koronavírus - a második hullám

 

2020. október 1., csütörtök

Koronavírus - a második hullám

Online Otthonoktatás: így taníthatnak az iskolák online

korona,oldalak,linkjeim,virus szociális otthon szociális otthon árak uxus nyugdíjas otthonbentlakásos idősek otthona luxus idősek otthonaidős otthon idősotthonok ki szült otthon ki jogosult otthon ápolásraki van otthon ki idősek otthona ne próbáld ki otthonki pályázhat az otthon melege programra ne próbáld ki otthon onlinenem mozdul ki otthonról 88,888 ne próbáld ki otthon sorozatne próbáld ki otthon 1 évad kis otthon áruház kiskunhalaskis otthon vendéglő kis otthonki otthonki otthonki otthonokkis otthonok berendezésekis otthon étterem otthon magazin kis lakásotthon kis lakás különszám kis létszámú idősek otthonaotthonos kis lakás kik pályázhatnak az otthon melege programrakik otthon kinek jár az otthonápolási díj kit lehet otthon ápolnimelyik a legjobb otthoni ipltelen szőrítőmelyik a legjobb otthoni nyomtató melyik a legjobb otthoni edzőgépmelyik a legjobb otthoni otthoni

 

dWsJJFXKUL3lGp_dWM50JOHi9kf6Iy8kRVtH07VGmdn8KY5KVcrAS0er5nYfzYW7O6yus8qZ7CIfTMAm_yUIEX2TXCgfmdJIhI1qlKxauVdezW96Y4jkQ5tEICFDqwRZKNJTWabjpb6B_HgzLQBkH6D3pD8=s0-d

A jelentősen visszavágott társas kapcsolatok korában sokan a YouTube-on keresnek társaságot, a legegyszerűbb hétköznapi tennivalók elvégzéséhez is szívesen "társulnak" nézőként.

Koronavírus - a második hullám

Fél évvel a koronavírus-világjárvány tavaszi kitörése után megérkezett a pandémia második hulláma. A fertőzöttek számának radikális emelkedése egyre több országot kényszerít ismét korlátozások bevezetésére annak ellenére, hogy a világgazdaság még magához sem tért a tavaszi járványkitörés hatásaitól. A jelek szerint a második hullám Magyarországot is elérte. Kövesse híreinket!

FRISS CIKKEK A TÉMÁBAN

Újabb 280 ezer ember kapta el a koronavírust, 227 ezren gyógyultak meg világszerte

A külügy százmilliókat fizetett annak a cégnek, amelynek koronatesztjeit át sem vette

Nincs még téliesítve a kiskunhalasi járványkórház

Az elmúlt hetek történései a YouTube nézettségi adatain is megmutatkoznak. A YouTube által közölt adatokból kiderül, március 15-e óta mintegy 600 százalékkal nőtt azon videók napi megtekintése, amelyek címében szerepel a with me (velem) kifejezés. Hasonló eredményt produkált az at home (otthon) is, ezek megtekintése 590 százalékkal emelkedett. Az otthoni főzős videók átlagos megtekintése 100 százalékkal, az otthoni munkavégzéssel kapcsolatos anyagoké 120 százalékkal, a kifejezetten a home office-ra koncentrálóké pedig 130 százalékkal lett magasabb.

A következő időszakban valószínűleg tovább növekedhet majd az érdeklődés ezen anyagok iránt, a YouTube ugyanis elindította a #WithMe kampányát. Ezzel arra kérik az alkotókat, készítsenek olyan videókat, amelyekben otthonmaradásra – és így az egészséges távolságtartásra – buzdítják a nézőket.

A platform fejlesztői emellett több olyan lejátszási listát is készítettek, melyek többek között az otthoni testedzéssel, tanulással, főzéssel vagy épp takarítással kapcsolatos videókat kínálják egy csokorba szedve.

A The Verge által idézett Hank Green, aki hosszú évek óta youtuber, arról írt Twitteren, hogy bár a nézettsége 5 százalékkal emelkedett, a reklámokból származó bevétele 30 százalékkal csökkent.

Ez valószínűleg a reklámköltések nemzetközi visszaesésével magyarázható.

cimke felhö

 

Make your data work for you - Finnország
Rank Math - Best Free WordPress SEO Tools in 2022
# robots.txt generated by smallseotools.com User-agent: * Disallow: Disallow: /cgi-bin/ Sitemap: https://11finn.blogspot.com/
We have been awarded by Google DNI (Digital News Innovation Fund), a European programme part of the Google News Initiative, an effort to help journalism thrive in the digital age.